Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eliza135

Zadanych pytań: 408

30.09.2013 20:26

robiąc leczo do słoików czy dawać cebulę bo mówią że się szybko psuje?oczywiście na zimę

Najlepsze odpowiedzi (3)

eliza135

Zadanych pytań: 408

30.09.2013 20:34

dzięki za radę

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

30.09.2013 20:37

Ja zawsze robię bez cebuli

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

30.09.2013 20:53

Zrób bez cebuli na zimę, a po otwarciu słoika ją dodasz.

Odpowiedzi (19)

Renata9

Zadanych pytań: 329

30.09.2013 20:29

ja bym nie dawała cebuli, bo mogą się słoiki popsuć

Ela_K

Zadanych pytań: 13

30.09.2013 20:30

ja robię bez cebuli do słoi bo się psuje

Ela_K

Zadanych pytań: 13

30.09.2013 20:31

zawsze przed podaniem można dodać podsmażoną cebule

joanna30

Zadanych pytań: 50

30.09.2013 20:31

Zrób bez cebuli

adelajda

Zadanych pytań: 234

30.09.2013 20:32

ja nie dodaję cebuli :)

pestka

Zadanych pytań: 424

30.09.2013 20:35

ja do lecza nie dodaje cebuli

Ania321

Zadanych pytań: 179

30.09.2013 20:37

lepiej zrobić bez cebuli

Margo1

Zadanych pytań: 2141

30.09.2013 20:38

Dodam jeszcze że ja robię bez cebuli, jakoś mi to nie podchodzi

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

30.09.2013 20:44

przetwory z cebulą mogą się rzeczywiście szybciej psuć - można je poddać tyndalizacji i to powinno zagwarantować trwałość. To taka pasteryzacja trzykrotna w odstępach 24 godzin.

Janina

Zadanych pytań: 159

30.09.2013 20:45

Ja robię bez cebuli;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak