Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eliza135

Zadanych pytań: 408

30.09.2013 20:26

robiąc leczo do słoików czy dawać cebulę bo mówią że się szybko psuje?oczywiście na zimę

Odpowiedzi (19)

Halina14

Zadanych pytań: 79

30.09.2013 20:47

ja zrobiłam bez cebuli jak co roku

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

30.09.2013 21:17

slyszaöam sze si epsuje,ale nie wiem

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

30.09.2013 21:43

robię bez cebuli bo z jej dodatkiem lubi skisnąć ale jak odgrzewam zawsze dodaję, podsmażam cebulkę a potem dodaję leczo

Papryczka

Zadanych pytań: 608

30.09.2013 21:50

bez cebuli robię

6zer

Zadanych pytań: 21

30.09.2013 21:53

lepiej nie dodawaj, szkoda twojej pracy bo może sie popsuc

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

30.09.2013 22:21

Cebulkę lepiej zrumienić i dodać przy podgrzewaniu.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

30.09.2013 22:30

u mnie się dodaje, ale do zimy mało słoików zostaje bo jedzą na bieżąco

Róża1

Zadanych pytań: 7

30.09.2013 22:44

lepiej bez cebuli rób:-)

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

01.10.2013 06:18

ja również dziękuję za radę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak