Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

17.09.2013 20:19

Robiąc oliwy/oleje smakowe czytałem, że dodatki powinno zalewać się gorącą oliwą/olejem. Wiecie może dlaczego?

Odpowiedzi (16)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

17.09.2013 21:24

Żeby dodatki w pełni oddały swój aromat.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.09.2013 21:35

także uważam, że zamierzeniem jest uzyskanie pełni aromatu

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

17.09.2013 21:43

Myślę, że po to, aby lepiej było czuć dodatki

anemon

Zadanych pytań: 163

17.09.2013 22:36

Aromat to jedno, ale przede wszystkim, aby czosnek, papryczki,zioła nie zaczęły się psuć w tej oliwie.

misia53

Zadanych pytań: 339

17.09.2013 23:01

w oliwie to raczej nie psują się te dodatki ,bo ona jakby konserwuje ale własnie o ten aromat chodzi

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

18.09.2013 14:43

Też chętnie skorzystam z Waszych rad i chyba sobie zrobię taką oliwę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak