Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana00

Zadanych pytań: 231

16.07.2013 09:49

Robicie faszerowaną, zapiekaną paprykę? Co dodajecie do niej?

Odpowiedzi (37)

malina

Zadanych pytań: 4

16.07.2013 10:03

najczęściej nadziewam ją mięsem mielonym i ryżem ale chętnie skorzystałabym z innej propozycji

pestka

Zadanych pytań: 424

16.07.2013 10:09

głównie nadziewam mięsem i ryżem

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

16.07.2013 10:09

tak ja robie, dodaje ryż, mielone i warzywa

msmors

Zadanych pytań: 91

16.07.2013 10:21

robię z mięsem mielonym i ryżem

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

16.07.2013 10:22

robię paprykę faszerowaną ryżem i mięsem mielonym

Janina

Zadanych pytań: 159

16.07.2013 10:25

Przewaga mięso mielone, ryż, kaszę, reszta dodatków zależy jakiego mam smaka

berys18

Zadanych pytań: 1434

16.07.2013 10:28

robię często, faszeruje mięsem z ryżem, tak troche jak na gołabki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

16.07.2013 10:30

mieso albo tunczyk, ryz, kasza, warzywa...

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.07.2013 10:31

mielone, ryż, kasza, warzywa

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

16.07.2013 10:34

ryż z mięsem mielonym - to taki domowy klasyk :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak