Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana00

Zadanych pytań: 231

16.07.2013 09:49

Robicie faszerowaną, zapiekaną paprykę? Co dodajecie do niej?

Odpowiedzi (37)

angelika14

Zadanych pytań: 621

16.07.2013 13:26

nadziewam gotowanymi, zgniecionymi warzywami i ryżem brązowym albo z mięsem mielonym i pieczarkami

jasiek

Zadanych pytań: 1346

16.07.2013 13:58

tak, nadziewam mięsem mielonym

ana00

Zadanych pytań: 231

16.07.2013 14:26

@ben-ka dzieki, zaraz popatrzę ;)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

16.07.2013 15:58

ostatnio robiłam dodawałam ryż,grzyby marynowane,ogórek kiszony,można także mięso mielone :)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.07.2013 16:50

lubię z ryżem i mięsem mielonym,dodaję do tego czasami jeszcze grzyby:)

rjustysia

Zadanych pytań: 190

16.07.2013 17:20

Ja wykorzystuję do nadzienia gotowany ryż i mięso mielone. Często dodaję też czarne oliwki i kukurydzę.

eMMe

Zadanych pytań: 177

16.07.2013 20:01

Ja faszeruję nadzieniem jak do gołąbków czyli ryżem z mięsem mielonym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak