Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

02.02.2014 19:20

robicie sami ser smażony,jeżeli tak to dodajecie sodę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

02.02.2014 19:21

Ser żółty robię i jak smażę, to daję sodę;)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

02.02.2014 19:30

robię i dodaję sodę

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

02.02.2014 19:41

nie robię takiego sera odstrasza mnie zapach

Odpowiedzi (21)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

02.02.2014 19:27

ja dodaję sodę

Renata9

Zadanych pytań: 329

02.02.2014 19:28

nie robię takiego sera

pestka

Zadanych pytań: 424

02.02.2014 19:31

nie ma amatorów u mnie na taki ser , więc nie robię

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

02.02.2014 19:33

nie robię takiego sera

idealme

Zadanych pytań: 62

02.02.2014 19:34

nie przepadam za takim serem, to bomba kaloryczna :D

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.02.2014 19:35

moja mama kiedyś robiła często ale ja już nie robię

norweska20

Zadanych pytań: 400

02.02.2014 19:37

ja nie robię takiego sera

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

02.02.2014 19:45

czasem robie sama i dodaje sodę

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

02.02.2014 19:45

Smażę taki ser, ale nie dodaję sody. Nie ma takiej potrzeby, gdy użyje się uleżałego chudego sera :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.02.2014 19:48

nie robię sama sera smażonego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak