Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

02.02.2014 19:20

robicie sami ser smażony,jeżeli tak to dodajecie sodę?

Odpowiedzi (21)

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

02.02.2014 19:51

nie robiłam takiego

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.02.2014 19:57

kiedyś częściej robiłam, nie dodaje sody :-)

gosia56

Zadanych pytań: 466

02.02.2014 20:09

jak robiłam to zawsze dodałam trochę sody ser szybciej dojrzewa

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

02.02.2014 20:10

Ja nigdy nie robiłam ale pamiętam, że moja babcia zawsze dodawała

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

02.02.2014 20:13

nie robię takiego sera

eliza135

Zadanych pytań: 408

02.02.2014 20:33

mam przepis ale nie robię

PIOTR11

Zadanych pytań: 60

02.02.2014 20:56

nie robię tego sera

MarchiochaKucharzy

Zadanych pytań: 11

02.02.2014 21:13

nigdy nie dodawałam sody do sera, mowa tu o serze żółtym lub camembercie smażonym?

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

02.02.2014 21:27

do smażenia sera dodaję troszkę sody(zależy od ilości sera,ale na 1 kg ok 1/2 łyżeczki)soli i kminek:)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

02.02.2014 23:11

robię i dodaję sodę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak