Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

marcia7

Zadanych pytań: 166

09.02.2016 19:26

robicie własny zakwas na żurek, macie jakieś wskazówki?

Odpowiedzi (31)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

10.02.2016 10:20

Zawsze robię sama zakwas na żurek

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

10.02.2016 10:27

Nie robiłam jeszcze sama zakwasu,kupuję gotowy żurek

mysza75

Zadanych pytań: 96

10.02.2016 10:37

co roku robię na święta zakwas

Róża1

Zadanych pytań: 7

10.02.2016 11:03

nie robiłam jeszcze nigdy , ale poczytałam wszystkie Wasze rady , więc się zachęciłam :-).

Klausia

Zadanych pytań: 251

10.02.2016 12:59

Rzadko jemy żurek, rzadko też go robię, ale nie może mu być ani na ciepło, ani zimno :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

10.02.2016 13:00

rzadko gotuję żurek i nie robię sama zakwasu

foczka-ks

Zadanych pytań: 205

11.02.2016 08:56

robię z mąki żytniej z dodatkiem czosnku

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

11.02.2016 09:24

Lubię żurek, więc robię sama zakwas z- mąki żytniej, czosnku, skórki z chleba, liścia laurowego, letniej przegotowanej wody.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

11.02.2016 10:28

Chyba na te święta i ja zrobię zakwas, bo zawsze używam gotowca:)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

11.02.2016 10:46

robimy sami,przepis w mojej ksiedze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak