Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

14.09.2013 21:42

Są jakieś różnice w suszeniu "piekarnikowym" a takim w specjalnej suszarce? (na internecie czytałem opinię, że te z suszarek zachowują bardziej aromat)

Odpowiedzi (15)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.09.2013 09:02

Tego nie wiem ,ponieważ ja susze na kaloryferach na sznureczku suszarki nie posiadam niestety.

dodi

Zadanych pytań: 256

15.09.2013 12:02

ja susze np. grzybki na piecu kaflowym. W tamtym robku w suszarce suszyłam jagody - długo to trwało ale efekt był super.

teresa18

Zadanych pytań: 502

15.09.2013 14:58

dostałam grzybki suszone w suszarce i są o niebo lepsze od innych sposobów suszenia, różnią się stopniem wysuszenia , zachowaną strukturą, aromatem a szczególnie kolorem i już wiem co muszę najszybciej kupić

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

15.09.2013 17:25

Lepiej w suszarce się suszy .

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.09.2013 12:13

Nie znam różnicy. Nie mam suszarki do grzybów, a w piekarniku jedynie sporadycznie dosuszę z 5 minut, gdy już mi pogoda nie pozwala ich dosuszyć. Zawsze suszę je na dworze.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak