Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

01.10.2013 08:08

składniki do biszkoptu odmierzacie na wagę czy na sztuki, tzn. czy wszystkiego po tyle samo wagi czy tyle samo np. łyżek mąki,cukru i sztuk jaj ?

Odpowiedzi (36)

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

01.10.2013 09:13

na łyżki odmierzam czyli np 4 jaja 4 łyżki mąki 4 łyżki cukru i 1 łyżka proszku do pieczenia

Krakowianka

Zadanych pytań: 61

01.10.2013 09:20

ja też robie na łyżki - tyle co jajek tyle łyżek mąki....

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.10.2013 09:20

Ja mam przeliczone składniki na szklanki

Aga-25

Zadanych pytań: 3

01.10.2013 09:23

na łyżki robię

ben-ka

Zadanych pytań: 459

01.10.2013 09:26

Ja robię na szklanki,na łyzki sie obawiam bo łyżka,łyżce nierówna.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

01.10.2013 09:26

z reguły szklanką lub łyżką

msmors

Zadanych pytań: 91

01.10.2013 09:29

ja robię na szklanki i taki mam przepis

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

01.10.2013 09:39

pilnuje sie przepisu

malina

Zadanych pytań: 4

01.10.2013 09:43

robię dokładnie jak w przepisie, jak szklanka to szklanka, łyżeczka to łyżeczka

Ela_K

Zadanych pytań: 13

01.10.2013 09:56

ja wszystko na szklanki albo na łyżki bo nie mam wagi kuchennej ;P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak