Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

19.09.2013 15:07

Smażycie na oleju czy oliwie, a może całkowicie z tego rezygnujecie piekąc w piekarniku????

Odpowiedzi (32)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

19.09.2013 15:35

Zależy co smażę, często smażę na tłuszczu mieszanym czyli np., ze smalcem lub margaryną.

pestka

Zadanych pytań: 424

19.09.2013 15:38

w zależności co smażę , używam oleju lub masła klarowanego czasami margaryny

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.09.2013 15:41

smażę na oleju rzepakowym, niektóre dania da się upiec w piekarniku, ale już inaczej smakują :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

19.09.2013 15:52

smażę na oleju

Halina14

Zadanych pytań: 79

19.09.2013 15:52

zazwyczaj smażę na oliwie ,w piekarniku też bardzo często

Ania321

Zadanych pytań: 179

19.09.2013 15:54

ja najczęściej smażę na oleju, choć zdarza mi się też na oliwie, zależy co i jak długo smażę

pati100015

Zadanych pytań: 10

19.09.2013 15:55

głównie olej, zarówno na patelni jak i w piekarniku( chyba że piekę w rękawie)

Barbara777

Zadanych pytań: 38

19.09.2013 16:02

ja przeważnie używam oleju:)

malina

Zadanych pytań: 4

19.09.2013 16:09

ja używam olej

Janina

Zadanych pytań: 159

19.09.2013 17:00

W piekarniku piekę w rękawie, a jak smażę to na oleju;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak