Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

19.09.2013 15:07

Smażycie na oleju czy oliwie, a może całkowicie z tego rezygnujecie piekąc w piekarniku????

Odpowiedzi (32)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

19.09.2013 17:03

Ja często smażę na oleju, czasem na oliwie, często też piekę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.09.2013 17:16

smaże na oleju najczęściej

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

19.09.2013 17:30

piekę w piekarniku a smażę na patelni na oliwie:)

dziewczyna_z_kodeksem

Zadanych pytań: 0

19.09.2013 19:17

nigdy nie smażę na oliwie, zawsze na oleju i to rzepakowym, bo ma najwyższą temperaturę dymienia

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

19.09.2013 20:12

przeważnie smażę na oleju

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.09.2013 20:21

Smażę na oleju słonecznikowym. Oliwy do tego celu było by mi szkoda, bo to drga rzecz.

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

19.09.2013 20:40

smażę na oleju

Malinka

Zadanych pytań: 302

19.09.2013 21:04

Najczęściej smażę na oleju rzepakowym, piekę też od czasu do czasu.

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

19.09.2013 21:04

najczęściej smażę na oleju palmowym

gosia561

Zadanych pytań: 1389

19.09.2013 21:30

na oleju, smalcu i maśle klarowanym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak