Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

juuusta

Zadanych pytań: 29

22.01.2014 08:23

Sos pomidorowy do gołąbków na zasmażce z koncentratem czy z pomidorów z puszki?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

22.01.2014 08:25

robię z pomidorów z puszki

Cranberry

Zadanych pytań: 34

22.01.2014 08:25

wolę go gołąbków akurat na zasmażce do innych robię z pomidorów

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

22.01.2014 08:31

Przeważnie z koncentratem :)

Odpowiedzi (24)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

22.01.2014 08:24

różnie - raz na pomidorach, innym razem na koncentracie

Dorian

Zadanych pytań: 1093

22.01.2014 08:26

z koncentratu gotowego lub domowego

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

22.01.2014 08:31

robię z pomidorów w puszce

Czyki

Zadanych pytań: 72

22.01.2014 08:32

Najczęściej z koncentratu, czasami z pomidorów z puszki:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.01.2014 08:32

Z koncentratu pomidorowego

Beata73

Zadanych pytań: 1093

22.01.2014 08:35

z koncentratu pomidorowego

Milka100

Zadanych pytań: 76

22.01.2014 08:37

raz z pomidorów, raz z koncentratu raz na zasmażce

MarchiochaKucharzy

Zadanych pytań: 11

22.01.2014 08:39

tylko i wyłącznie pomidory z puszki, lub świeże malinowe

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

22.01.2014 08:42

różnie bywa, jak mam koncentrat w domu to z koncentratm, a jak pod ręką jest passata pomidorowa, to ze słoiczka;

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.01.2014 08:44

najczęściej z przecieru pomidorowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak