Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

juuusta

Zadanych pytań: 29

22.01.2014 08:23

Sos pomidorowy do gołąbków na zasmażce z koncentratem czy z pomidorów z puszki?

Odpowiedzi (24)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

22.01.2014 10:21

ja koncentrat dodaję

mysza75

Zadanych pytań: 96

22.01.2014 11:44

sos robię z przecieru domowego pomidorowego

Habibi

Zadanych pytań: 690

22.01.2014 12:11

akurat do gołąbków robię z dobrej jakości koncentratu, bo ma więcej smaku, niż ten z pomidorów, jednak nigdy niczego nie zagęszczam zasmażką - dobry koncentrat daje gęstość sam z siebie, a jeśli trzeba, to delikatnie zagęszczam odrobinką mąki pszennej albo ryżowej lub skrobi ziemniaczanej czy kukurydzianej, ale naprawdę delikatnie

jolanta53

Zadanych pytań: 5

23.01.2014 13:40

z przecieru z kartonika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak