Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

28.11.2013 14:58

Sprawdzaliście może kiedyś dokładnie ile ryby zostaje po rozmrożeniu??

Odpowiedzi (28)

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

28.11.2013 16:27

płaty, całe filety mają zawsze więcej powłoki lodu niż na przykład dzwonka, czy tak zwana kostka z mintaja

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

28.11.2013 16:39

nie sprawdzałam

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

28.11.2013 16:54

nie sprawdzałam, ale z tego co czytam to trzeba dzielić na pół :/

mysza75

Zadanych pytań: 96

28.11.2013 17:02

też nie sprawdzałam, ale odchodzi nawet i połowa na wodę czyli glazurę

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.11.2013 17:07

Nie sprawdzałam dokładnie, ale na oko, na pewno połowy z tego nie ma.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

28.11.2013 17:43

jeśli kupisz taką glazurowaną rybę to na pewno zostanie z niej 1/3 a reszta to woda zawsze jak kupuję to zwracam uwagę ile ryba ma lodu kupuję tę co ma najmniej :)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

28.11.2013 18:10

Mniej niż połowę zwłaszcza z filetu

alaaa

Zadanych pytań: 201

28.11.2013 20:26

wagowo nie sprawdzałam ale też miałam takie filety a raczej wodę z filetami, teraz kupuję droższe ryby ale w zasadzie bez wody

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak