Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

marenka

Zadanych pytań: 179

12.10.2014 16:06

Suszył ktoś z was papryczkę chili? Jeśli tak to w jaki sposób?

Odpowiedzi (40)

inka2012

Zadanych pytań: 3

13.10.2014 16:46

niestety nigdy nie próbowałam.

olyabuziaczek

Zadanych pytań: 4

13.10.2014 17:30

wydaje mi sie ze najlatewiej byloby same ziarenka wysuszyc takie jka mozna tez kupic

gosia1988

Zadanych pytań: 526

13.10.2014 19:45

ja nigdy nie suszyłam

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

13.10.2014 20:13

Nie suszylam ale na sloncu ponoc najlepiej.

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.10.2014 20:55

Ja suszyłam na kaloryferze :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

13.10.2014 22:59

suszyłam w suszarce do grzybów, ale pewnie można również w piekarniku

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

13.10.2014 23:15

nigdy nie suszyłam

jasiek

Zadanych pytań: 1346

13.10.2014 23:50

ja suszę na nitce

Izka192

Zadanych pytań: 419

14.10.2014 08:14

moja babcia suszyła na parapecie na słońcu

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

14.10.2014 11:23

suszyłam w tamtym roku, rozkładałam na słońcu, wieczorem zabierałam do domu i tak przez kilka dobrych dni, mam jeszcze pół słoika ich, więc w tym roku nie suszyłam więcej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak