Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

04.11.2014 17:12

Szukam inspiracji na wykorzystanie pozostałości mielonego mięsa. Zostało mi 500 g mielonej szynki - co polecacie?

Odpowiedzi (32)

Róża1

Zadanych pytań: 7

04.11.2014 23:18

roladę z mielonego :-)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.11.2014 07:28

ja zrobiłabym spaghetti

dodi

Zadanych pytań: 256

05.11.2014 07:37

roladki, pulpeciki a może klops?

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

05.11.2014 08:08

Ja ostatnio z takiej ilości robiłam chili con care , ale wykorzystałabym je jeszcze do spaghetti lub po prostu do kotletów mielonych

kasia.s

Zadanych pytań: 4

05.11.2014 08:09

Polecam bakłażana pieczonego faszerowanego sosem bolognese - oczywiście, bez makaronu:) PYSZNOŚCI:)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

05.11.2014 09:26

Ja zrobiłabym faszerowane pieczarki posypane serem i zapieczone. Uwielbiam je:)

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.11.2014 11:35

Spaghetti bolonese, klopsiki w sosie pomidorowym bądź warzywnym, kotlety mielone z kaszą jaglaną.

olyabuziaczek

Zadanych pytań: 4

05.11.2014 12:05

golabki, pulpety, albo podsmazyc dodac sos pomidorowy i juz ala spaghetti jest

molanka

Zadanych pytań: 14

05.11.2014 12:52

zapiekankę makaronową

Lucan

Zadanych pytań: 18

06.11.2014 20:21

chili con corne! szybki i rozgrzewające:D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak