Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

31.03.2015 13:09

też macie takie robaczywe grzyby z zeszłego sezonu bo odmrażam i strasznie są?

Odpowiedzi (18)

Ania321

Zadanych pytań: 179

31.03.2015 19:27

Grzyby zawsze bardzo starannie oglądam i przebieram, więc na szczęście nie mam robaczywych :)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

31.03.2015 20:42

o, muszę zobaczyć swoje grzybki ale mój tata zawsze daje mi te najlepsze bez robaków i idealnie wysuszone

Beatris

Zadanych pytań: 43

31.03.2015 21:03

I mrożę, i suszę tylko zdrowe grzybki...

as28

Zadanych pytań: 294

31.03.2015 22:17

mam grzybki suszone i krojone mrożone, ale bez robaków- dlatego je kroje i sprawdzam

borgia

Zadanych pytań: 89

01.04.2015 08:03

W zeszłym roku sama nazbierałam, sama oczyściłam i sama większość wyrzuciłam. Potwornie robaczywe rzeczywiście były. Ale zostało mi 80 dag czyściutkich - te zamroziłam. W kawałkach tym razem, bo inaczej się nie dało...

Franciszek

Zadanych pytań: 4

01.04.2015 11:34

Mrożę tylko zdrowe bez robakõw

Ania84

Zadanych pytań: 67

01.04.2015 11:55

trzeba oczyścić i przebrać dokładnie u mnie ok 80% poszło do wyrzutu

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

01.04.2015 17:38

Nie wiem jak to możliwe ale ja nigdy nie mrożę grzybów, a susze albo przetwarzam, nie ma prawa trafić się robak ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak