Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

11.07.2013 11:48

U nie których z was jak widzę ciasto na pierogi to mi dech zapiera , jakie jest gładkie , elastyczne ,choc skłądniki takie same , jak długo wyrabiacie takie ciasto ? bo daję je potem pod ciepłą miseczkę i jest fajne miękkie ,ale nie zawsze takie o pięknej fakturze ;/

Odpowiedzi (16)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.07.2013 14:33

mi też nigdy takie super nie wychodzi, jadam smaczniejsze

Łucja

Zadanych pytań: 28

11.07.2013 14:45

ciasto wyrabiam tak długo aż robi się elastyczne i jest dość mocno napowietrzone, przykrywam ściereczką

Habibi

Zadanych pytań: 690

11.07.2013 15:35

robię pierogi wyłącznie z mąki tortowej, zawsze jest gładkie, zalewam mocno ciepłą wodą

Anna133

Zadanych pytań: 143

11.07.2013 18:01

Habibi Wypróbuję z tortowej :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

11.07.2013 19:11

mi nie wychodzi ciasto pierogowe, choć te przepisy pierogów co mam na swoim profilu to sama je robiłam od początku do końca ale moje ciasto nie zaparło Ci dechu w piersiach na 1000 %

pajbek

Zadanych pytań: 257

11.07.2013 19:28

Jeszcze trochę poćwiczę i kiedyś zapewne wyjdzie ciasto "aksamitne" :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak