Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

11.07.2016 06:47

Ugotowałam bób... niestety trochę był chyba za stary, bo twardawy i nie chce wychodzić z łupinek. Macie jakieś pomysły jak go zagospodarować?

Odpowiedzi (41)

Madzai

Zadanych pytań: 7

11.07.2016 14:24

Najlepszy ugotowany i polany masełkiem :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

11.07.2016 14:37

ja bym go dalej gotowała

Klausia

Zadanych pytań: 251

11.07.2016 14:44

Zmiksowac na zupe albo kotlety, ewentualnie dogotowac.

ilka01

Zadanych pytań: 6

11.07.2016 15:12

dogotuj i zmiksuj na pastę lub zupę krem

Janina

Zadanych pytań: 159

11.07.2016 18:15

Daj na patelnię masełka i pięknie się zrumieni i zmięknie, pycha;))

bertpvd

Zadanych pytań: 19

11.07.2016 18:45

ja jeszcze bym podgotował :)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

11.07.2016 19:30

zupa krem z dodatkiem kulek ryżowych i mięty lub prażonych pestek słonecznika lub dyni

Renataj

Zadanych pytań: 1275

11.07.2016 21:07

Ja bym go jeszcze podgotowała - z takiego ugotowanego łatwiej zdjęć łupinę a z takiego bez łupinki można wyczarować wiele: zupę krem, pure, dodać np. do kotletów mielonych....

halina17

Zadanych pytań: 271

11.07.2016 22:17

Jeszcze podgotuj bób , zrób zupę krem , pastę na kanapki może placuszki , jajka faszerowane z dodatkiem zmiksowanego bobu.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

11.07.2016 22:20

ostatnio miałam tak samo :/ ale dogotowałam go troszkę dłużej i zrobiłam zupkę krem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak