Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

11.07.2016 06:47

Ugotowałam bób... niestety trochę był chyba za stary, bo twardawy i nie chce wychodzić z łupinek. Macie jakieś pomysły jak go zagospodarować?

Odpowiedzi (41)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

11.07.2016 22:28

Może warto zmiksować i dodać do pasty lub kotlecików?

gosia1988

Zadanych pytań: 526

11.07.2016 22:41

Podgotuj go jeszcze raz

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

11.07.2016 22:50

Ja bardzo lubię kotleciki z bobu.

misia123410

Zadanych pytań: 22

12.07.2016 09:27

chyba za krótko gotowany

Android

Zadanych pytań: 0

12.07.2016 09:44

Przejrzyj przez sitko i pozbędziesz się skórek.

kd045

Zadanych pytań: 7

12.07.2016 13:36

dokładnie tak jak wyżej, podgotuj go jeszcze

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

12.07.2016 17:59

Kiedyś mimo że świeży musiałam dużo dłużej pogotować i był dobry. :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

12.07.2016 18:13

dogotować,innej rady nie ma

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

12.07.2016 22:36

Podgotuj go jeszcze, a potem zrób zupę, kotlety, pastę na chleb.

Ela427

Zadanych pytań: 12

14.07.2016 17:00

może zupa krem z bobu lub podsmaż na masełku powinien zrobić się bardziej miękki :))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak