Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Romanowka

Zadanych pytań: 28

04.01.2014 14:33

Używacie do przyrządzania potraw zwykłej soli kamiennej, ewentualnie jodowanej czy importowanej soli morskiej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.01.2014 14:35

Najczęściej jodowanej

Rycerz

Zadanych pytań: 75

04.01.2014 14:36

Ja używam soli kamiennej.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.01.2014 14:38

sól kamienna

Odpowiedzi (25)

artur7

Zadanych pytań: 1324

04.01.2014 14:37

sol kamiena uzywam

Romanowka

Zadanych pytań: 28

04.01.2014 14:38

ja używam sól kamienną do gotowania makaronów, pierogów itp. natomiast do bezpośredniego solenia np. pomidorów, sałatek czy jajek soli morskiej

Mniam

Zadanych pytań: 87

04.01.2014 14:42

Ja używam sól morską, a mój mąż jodowaną, bo morską wszystko przesalał :)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

04.01.2014 14:44

kamiennej nie używam tylko jodowaną

idealme

Zadanych pytań: 62

04.01.2014 14:45

używam tylko soli morskiej :) jest najzdrowsza !

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

04.01.2014 14:45

używam w kuchni soli jodowanej, a do kanapek lubimy sól ziołową z Prymata

kriko

Zadanych pytań: 27

04.01.2014 14:46

ja uzywam zwykłej soli jodowanej

Monika58

Zadanych pytań: 299

04.01.2014 14:48

jodowanej soli używam

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.01.2014 14:49

Głównie kamiennej

krystyna330

Zadanych pytań: 228

04.01.2014 14:52

Najczęściej jodowanej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak