Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Romanowka

Zadanych pytań: 28

04.01.2014 14:33

Używacie do przyrządzania potraw zwykłej soli kamiennej, ewentualnie jodowanej czy importowanej soli morskiej?

Odpowiedzi (25)

okrysia

Zadanych pytań: 79

04.01.2014 14:53

od lat używam morską i sobie ja chwalę

iwi

Zadanych pytań: 115

04.01.2014 14:53

Głównie kamienna i morska

Dorota59

Zadanych pytań: 950

04.01.2014 14:55

używam jodowanej

Beatris

Zadanych pytań: 43

04.01.2014 14:56

Soli jodowanej, morskiej, ziołowej, czosnkowej... zależy do jakiej potrawy.

norweska20

Zadanych pytań: 400

04.01.2014 14:57

ja używam soli morskiej, sporadycznie czoskowej

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.01.2014 14:58

uzywam jodowaną ,morską w młynki i kamienną do przetworów

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.01.2014 15:07

używam wszystkich wyżej wymienionych jednak najczęściej jodowanej

pestka

Zadanych pytań: 424

04.01.2014 15:11

jodowaną i morską

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

04.01.2014 15:14

Używam jodowanej i morskiej

Janina

Zadanych pytań: 159

04.01.2014 15:23

Najwięcej używam soli kamiennej a do posypywania nap. kanapek soli morskeij;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak