Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

06.01.2014 16:03

Używacie soli peklującej do mięs?

Odpowiedzi (38)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

06.01.2014 16:13

tak wtedy mieśo wydaje mi sie lepsze

Malinka

Zadanych pytań: 302

06.01.2014 16:14

Tak na co dzień nie stosuję, jedynie do wędzenia.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

06.01.2014 16:14

Używam, jak najbardziej :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

06.01.2014 16:14

tak, używam,

bogusia19

Zadanych pytań: 7

06.01.2014 16:19

czasami używam

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

06.01.2014 16:20

nie,nie pekluję mięs

Monika58

Zadanych pytań: 299

06.01.2014 16:21

babcia używała, ja nie

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

06.01.2014 16:21

tak czasami

mysza666

Zadanych pytań: 371

06.01.2014 16:22

Używam, niezbyt często, ale jednak. Mięsko jest wtedy różowiutkie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

06.01.2014 16:25

też nie używam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak