Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

06.01.2014 16:03

Używacie soli peklującej do mięs?

Odpowiedzi (38)

Niki22

Zadanych pytań: 46

06.01.2014 16:32

używam do wędlin domowej roboty :)

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

06.01.2014 16:38

ja nie używam

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

06.01.2014 16:39

Tak używam i polecam

Rafcio

Zadanych pytań: 2

06.01.2014 16:45

do wyrobów mięsnych

Monia

Zadanych pytań: 7

06.01.2014 16:48

Nie używam. Kiedyś kupiłam,ale tylko leży ;-P

eliza135

Zadanych pytań: 408

06.01.2014 16:49

nie używam jej

Piotr-21

Zadanych pytań: 11

06.01.2014 16:50

Ja nie używam.

Pyszota

Zadanych pytań: 85

06.01.2014 17:03

nie używam tej soli

pacpaw

Zadanych pytań: 266

06.01.2014 17:32

praktycznie głównie do kiełbas lub wędlin. Sporadycznie do większych kawałków mięsa. Najczęściej sam mieszam sól z saletrą robiąc mieszankę peklująca

kuklik

Zadanych pytań: 604

06.01.2014 17:32

tak jak marynuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak