Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

22.09.2013 09:18

w jaki sposób odgrzewacie gołąbki?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.09.2013 09:27

w kuchence mikrofalowej

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.09.2013 09:31

Ja zawsze w garnku do gotowania na parze lub na patelni z odrobiną tłuszczu

Mati13

Zadanych pytań: 1524

22.09.2013 09:20

ja gdy mam mało czasu to w mikrofali, ale wtedy kapusta nie jest tak smaczna, zazwyczaj pod przykryciem na patelni w odrobince wody. Raz próbowałem odgrzać w sosie, ale się nie da bo sos się wcześniej przypali zanim gołąbek w środku będzie ciepły. Wy jaki macie sposób?

Odpowiedzi (34)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

22.09.2013 09:22

wkładam mniejszy garnek do większego z wodą i podgrzewam...sos się nie przypali i są smaczne....czasem w mikrofali ale te z garnka są lepsze

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

22.09.2013 09:22

podrzewam w garnku z odrobiną wody i tłuszczu

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

22.09.2013 09:26

Ja również podgrzewam w garnku z niewielką ilością wody, ale w garnku z grubym dnem aby się nie przypaliły

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

22.09.2013 09:26

na patelni z tłuszczem, lubię podpieczoną kapustkę

Izabela9

Zadanych pytań: 25

22.09.2013 09:27

Ja lubię takie odsmażone na patelni, albo po prostu wkładam do rondla, zalewam sosem i delikatnie podgrzewam aż będą ciepłe. Ale najbardziej to lubię zimne :)

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

22.09.2013 09:29

na patelni))))

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

22.09.2013 09:37

ja podsmażam na patelni

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

22.09.2013 09:38

sos zawsze robię w osobnym garnku a gołąbki podgrzewam z odrobiną wody na bardzo małym ogniu

okrysia

Zadanych pytań: 79

22.09.2013 09:38

w piekarniku, wkładam do naczynia żaroodpornego, przykrywam folią aluminiową i włączam termoobieg

Renata9

Zadanych pytań: 329

22.09.2013 09:48

albo w garnku z odrobiną wody, albo w piekarniku, albo w mikrofalówce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak