Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

22.09.2013 09:18

w jaki sposób odgrzewacie gołąbki?

Odpowiedzi (34)

joanna30

Zadanych pytań: 50

22.09.2013 09:56

Zwykle duszę w bulionie lub sosie na małym ogniu wtedy się nie przypalą.

Beatris

Zadanych pytań: 43

22.09.2013 09:59

Do sosu dolewam trochę wody, żeby był rzadszy i stawiam garnek na małym ogniu. Często delikatnie mieszam.

kriko

Zadanych pytań: 27

22.09.2013 10:00

w garku grzeje w sosie lub obsmazam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.09.2013 10:11

wyjmuję z dużego garnka parę gołąbków wraz z sosem ,przekładam do mniejszego i odgrzewam na gazie .

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.09.2013 10:14

zawsze w mikrofali

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

22.09.2013 10:27

w sosie pomidorowym w garnku na kuchence

Renata22

Zadanych pytań: 672

22.09.2013 10:35

Podsmażam na patelńi z masełkiem i odrobiną wody. Takie smakują mi najbardziej!

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.09.2013 11:20

robię sos pomidorowy lub pieczarkowy i daję je do gorącego sosu

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

22.09.2013 11:46

w sosie pomidorowym własnej roboty ;)

Janina

Zadanych pytań: 159

22.09.2013 12:17

Oggrzewam najczęściej na patelni z odrobiną wody i tłuszczu albo w mikrofali.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak