Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

05.01.2014 19:56

W jakim celu do biszkopta dodaje sie ocet? Dziś słyszałam że po to żeby go wybielić ale wydaje mi sie to trochę bez sensu....

Odpowiedzi (27)

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.01.2014 20:19

ja nie dodaję nie widzę potrzeby

berys18

Zadanych pytań: 1434

05.01.2014 20:23

też o tym słyszałam, ja nie dodaję

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

05.01.2014 20:25

słyszałam o tym ,ale tak naprawdę nie widzę żadnego sensu w dodawaniu go do biszkoptu

Stenka

Zadanych pytań: 467

05.01.2014 20:32

słyszała o tym, chyba po to, żeby biszkopt był bardziej wilgotny, zamiennie ze spirytusem

Milka100

Zadanych pytań: 76

05.01.2014 20:33

TEŻ NIE DODAJĘ

Janina

Zadanych pytań: 159

05.01.2014 20:45

Octu nie dodawałam, ale mam przepis na biszkopt z wodą i cytryną, jest wysoki, równiutki i piaskowy;)

msmors

Zadanych pytań: 91

05.01.2014 21:11

a ja dodaję łyżkę octu i wody, mieszam razem z żółtkami. Taki mam przepis

Alex_M

Zadanych pytań: 119

05.01.2014 21:21

widziałam taki przepis. nawet piekłam wg niego. ale wolę inny sprawdzony

Seba

Zadanych pytań: 1313

05.01.2014 21:24

ja nie dodaję

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

05.01.2014 21:28

nie dodaję octu bo podoba mi się ten kolor jaki jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak