Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

30.03.2014 12:00

Wątróbkę będzie delikatna i bez gorzkiego posmaku, jeśli przez godzinę wymoczymy ją w mleku :) Wyczytałam w gazecie , sprawdziłam i faktycznie działa ;)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

30.03.2014 17:29

my też moczymy wątróbke w mleku

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

30.03.2014 13:34

zawsze tak robię

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

30.03.2014 13:45

Też tak robię ją i jest smaczna.

Odpowiedzi (28)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

30.03.2014 12:50

Świetna rada, na pewno z niej skorzystam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

30.03.2014 12:53

Tak, wiem o tym zawsze tak robie ,to prawda

adelajda

Zadanych pytań: 234

30.03.2014 12:57

Ja robię rzadko bo nie bardzo lubię ale zawsze moczyłam w mleku, moja mama tak robiła :)

gosia47-47

Zadanych pytań: 1276

30.03.2014 13:07

nie słyszałam o takim sposobie ale na pewno kiedyś wypróbuję :D

pestka

Zadanych pytań: 424

30.03.2014 13:20

tak to prawda , zawsze tak robię

Pyszota

Zadanych pytań: 85

30.03.2014 13:31

też tak robię

Janina

Zadanych pytań: 159

30.03.2014 14:12

Tak, to przawda. Dzięki za przypomnienie;)

Renata9

Zadanych pytań: 329

30.03.2014 14:23

świetna rada, dziękuję bardzo

halina17

Zadanych pytań: 271

30.03.2014 14:58

Ja tak robię już od kilkunastu lat, wątróbka jest delikatniejsza.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

30.03.2014 15:33

słyszałam o tym , ale jeszcze nigdy nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak