Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

30.03.2014 12:00

Wątróbkę będzie delikatna i bez gorzkiego posmaku, jeśli przez godzinę wymoczymy ją w mleku :) Wyczytałam w gazecie , sprawdziłam i faktycznie działa ;)

Odpowiedzi (28)

mysza75

Zadanych pytań: 96

30.03.2014 15:49

też tak robię że mocze w mleku, ale słyszałam w telewizji że ponoć to nic nie daje

Stenka

Zadanych pytań: 467

30.03.2014 17:44

zawsze tak robię

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

30.03.2014 17:52

też zawsze moczę wątróbkę w mleku

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

30.03.2014 18:05

ja nigdy nie moczyłam :)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

30.03.2014 18:11

moczę w mleku wątróbki drobiowe i wieprzowe też

ada.la

Zadanych pytań: 39

30.03.2014 20:38

dawno nie jadłam wątróbki, ale nie wiedziałam o tym sposobie

Michał2

Zadanych pytań: 32

30.03.2014 20:56

to prawda wtedy jest smaczna:)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

30.03.2014 20:59

Ja lubię wątróbkę właśnie z tym gorzkim posmakiem :)

Ania84

Zadanych pytań: 67

30.03.2014 21:12

zawsze stosuję się do tej rady (od mojej babci )

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

30.03.2014 22:31

to jest racja sama tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak