Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

plocia

Zadanych pytań: 561

27.10.2013 12:32

Wczoraj robiłam muffinki - robiłam jak zwykle, osobno suche osobno mokre składniki, potem połączyłam, do foremek włożyłam i ułożyłam ćwiartkę jabłka. Muffinki wyszły z lekkim zakalcem. co zrobiłam nie tak.

Odpowiedzi (16)

mic

Zadanych pytań: 808

27.10.2013 13:27

Jabłka są tu winowajcami z pewnoscią..

ZEWA

Zadanych pytań: 190

27.10.2013 13:30

jeśli jabłka są soczyste dobrze jest je obtoczyć w mące

Noruas

Zadanych pytań: 232

27.10.2013 13:37

tak, ro zdecydowanie wina jabłek, mama mojego chłopaka robila ciasta, raz jej wyszło ok, za drugim razem jabłka były bardziej soczyste i tak jak u Ciebie..zakalec.

plocia

Zadanych pytań: 561

27.10.2013 13:40

ZEWA dzięki za poradę z tym obtoczeniem w mące - na pewno wypróbuję następnym razem.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.10.2013 14:14

Dałaś może za dużo jabłka do foremki. Teraz też obtaczaj je w mące.

joanna__s

Zadanych pytań: 4

27.10.2013 17:15

To zdecydowanie wina owoców. Też się dałam na to złapać kilka razy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak