Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.06.2014 13:20

Wczoraj wyrzuciłam całego kalafiora ,pierwszy raz się z tym spotkałam , po obraniu go i wsadzeniu do wody i pozostawieniu na 10 minut przychodzę a tam tona glizd, gąsiennic białych i zielonych , można sie zrazić ,już więcej nie zjem kalafiora , sprawdzajcie swoje ;(

Odpowiedzi (25)

Megg

Zadanych pytań: 69

24.06.2014 01:38

Niefajnie, mozna sie zrazic

Seba

Zadanych pytań: 1313

24.06.2014 07:16

ups już nie zjem kalafiora bry...

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.06.2014 07:20

Ja zawsze dzielę na małe różyczki i wtedy myję, masz wtedy pewność, że nie znajdziesz ciekwostek po ugotowaniu. A tak swoja drogą idzie się bardzo zrazić :(

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

24.06.2014 17:17

mi sie raz zdarzyło w tamtym roku, po przekrojeniu robaki i to jakieś niebieskie :)wyrzuciłam całosc

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

24.06.2014 21:34

Ja robie tak ja Czyki zawsze najper dzielę kalafiora na różyczki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak