Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

03.09.2013 21:28

wekowanie jabłek: sposób mojej babci z którego do dzisiaj korzystam..... zawsze na wierzch jabłek przed zamknięciem słoika posypuję ciut cynamonem...odkaża i zapobiega pleśniom...polecam....takie słoiki to mam po 3 lata bez problemu....

Odpowiedzi (25)

Seba

Zadanych pytań: 1313

03.09.2013 21:57

zgadzam się z Jadwiga/Jaga85

gosia1988

Zadanych pytań: 526

03.09.2013 22:13

świetna rada; na pewno z niej skorzystam

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

03.09.2013 22:38

świetnie,że dzielicie się z nami różnymi radami swoich babć,są naprawdę niezawodne:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.09.2013 22:39

dziękuję za cenną radę wartą wykorzystania :)

Sroczka

Zadanych pytań: 513

03.09.2013 23:32

Warto skorzystać z tej rady.

pati100015

Zadanych pytań: 10

03.09.2013 23:44

pomysły babcine są najlepsze!

Lis

Zadanych pytań: 56

04.09.2013 00:42

Moja mama tak zawsze robi:)

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

04.09.2013 06:57

o takich właściwościach cynamonu nie słyszałam, ale koniecznie muszę wypróbować, bo akurat jabłka często się psują. Wiem że ananas również ma właściwości zapobiegające psuciu.

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

04.09.2013 07:25

ja też zawsze dodaję cynamon

Dorota59

Zadanych pytań: 950

04.09.2013 07:56

chętnie skorzystam z dobrej podpowiedzi, dzięki bardzo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak