Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

03.09.2013 21:28

wekowanie jabłek: sposób mojej babci z którego do dzisiaj korzystam..... zawsze na wierzch jabłek przed zamknięciem słoika posypuję ciut cynamonem...odkaża i zapobiega pleśniom...polecam....takie słoiki to mam po 3 lata bez problemu....

Odpowiedzi (25)

Mniam

Zadanych pytań: 87

04.09.2013 08:02

Dzięki, że się dzielisz takimi radami.

caralajna

Zadanych pytań: 435

04.09.2013 08:12

świetna rada, skorzystam w tym roku :)

Ewa104

Zadanych pytań: 328

04.09.2013 08:22

Nie spotkałam się z taką metodą.Co prawda rzadko mi się zdarza,żeby jabłka mi się zepsuły a czasami leżą po 2 do 3 lat,ale fajnie wiedzieć.

dodi

Zadanych pytań: 256

04.09.2013 08:57

warto wypróbować

halina17

Zadanych pytań: 271

04.09.2013 10:39

Dobra rada warto spróbować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak