Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

lubie

Zadanych pytań: 22

19.01.2016 16:29

Wiecie jak się "skrusza" królika, przed leżakowaniem w śmietanie?

Odpowiedzi (24)

ada.la

Zadanych pytań: 39

19.01.2016 22:20

ja zawszę zamrażam na kilka dni

ekspansja-smaku

Zadanych pytań: 0

19.01.2016 23:06

Wystarczy zamrozić na 12 h i całkowicie rozmrozić przed podaniem

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

20.01.2016 00:18

Można też królika moczyć w zsiadłym mleku, maślance/wodzie z octem, zamarynować w czosnku, soli, cebuli, liściu laurowym, zielem angielskim, marchwią i skropić octem.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

20.01.2016 00:21

mięso jest lepsze jeżeli wcześniej zamrozimy

pestka

Zadanych pytań: 424

20.01.2016 00:42

robię marynatę z dodatkiem octu i odstawiam do lodówki na kilka godzin

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.01.2016 07:40

lepiej go zamrozić

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

20.01.2016 07:52

zawsze mrożę

Janina

Zadanych pytań: 159

20.01.2016 09:06

Wystarczy zamrozić i jest ok;))

Wacław

Zadanych pytań: 1269

20.01.2016 09:41

u nas mięso królika sie nie "skruszało "

Róża1

Zadanych pytań: 7

20.01.2016 10:06

ja też nie skruszam , tylko jak kupię to go zamrażam .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak