Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Agnieszka/gucio22

Zadanych pytań: 27

21.07.2013 14:11

Wiśniom do słoików na zimę aby je później wykorzystać np. do ciasta wystarczy jeden dzień smażenia czy lepiej kilka?

Odpowiedzi (18)

Róża1

Zadanych pytań: 7

21.07.2013 17:13

ja też jak poprzedniczki dryluję i zagotowuję:-)

Beatris

Zadanych pytań: 43

21.07.2013 17:31

Ja nie będę oryginalna, też do ciasta wykorzystuję drylowane zasypane cukrem i pasteryzowane.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

21.07.2013 17:39

wg mnie wystarczy jeden dzień

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.07.2013 17:40

Ja robię jak Janina z góry.

artur7

Zadanych pytań: 1324

21.07.2013 17:58

ja je dryluje i zagoyowuje z cukrem w slikach

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.07.2013 22:53

ja wiśni nigdy nie smażyłem

misia53

Zadanych pytań: 339

21.07.2013 23:06

Ja robię i tak i tak tzn. smażę też bo smażone są zupełnie inne niż tylko wydrylowane i z cukrem pasteryzowane . \Takie nadają się do ciast i deserów , natomiast konfitura ma większe zastosowanie choćby na śniadanie do bułeczki a i do ciasta i deserków również się nadaje. Smaże przeważnie przez trzy dni kazdego dnia po trochę .

Agnieszka/gucio22

Zadanych pytań: 27

17.09.2013 11:15

dziękuję wszystkim za odpowiedź w tym roku smażyłam kilka dni a za rok zrobię i tak i tak :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak