Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MC_S

Zadanych pytań: 13

08.03.2016 11:47

Witaj. Jak zrobić by pierogi się ze sobą nie lepiły w półmisku .

Odpowiedzi (46)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

09.03.2016 00:43

po wyjęciu z wody smaruję olejem i nie sklejają sie

anka1988

Zadanych pytań: 25

09.03.2016 07:18

ja gdy się ugotuję w garnku zalewam szklanką zimnej wody w celu zahartowania

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

09.03.2016 08:07

ciut oleju do gotowania i na cedzaku pod zimną wodę na chwile, można też polać tłuszczem z cebulką czy masłem stopionym

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

09.03.2016 08:08

ja smaruję pierogi olejem

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

09.03.2016 08:30

Tłuszcz zapobiega sklejaniu

Madzai

Zadanych pytań: 7

09.03.2016 09:09

Obsypuję je lekko mąką, a podczas gotowania wlewam łyżeczkę oleju, wtedy się na pewno nie skleją :)

joannaa24

Zadanych pytań: 0

09.03.2016 09:53

Dodaję oliwy do gotowania, lub polewam roztopionym masłem już ugotowane pierogi

Mniam

Zadanych pytań: 87

09.03.2016 10:55

Zaraz po wyjęciu z wody omaszczam masełkiem albo podsmażonym skwarkami, z których wytopił się tłuszcz :)

Futka

Zadanych pytań: 2

09.03.2016 12:49

Można polać je masełkiem lub ulubionym olejem :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

09.03.2016 13:26

posmarować tłuszczem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak