Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

17.03.2016 11:19

Witam! Chciałabym na święta przygotować fileta z indyka pieczonego w całości nie faszerowanego. Poszukuję ciekawej marynaty /najlepiej bez dodatku miodu/. Podrzućcie jakiś smaczny pomysł :) mam również pytanie: czy mogę świeżego fileta zamarynować w czwartek a upiec dopiero w sobotę - czy to może trochę za długo w marynacie ?

Odpowiedzi (16)

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

17.03.2016 19:57

Mam w przepisach 2 na pieczony filet z indyka. Ale są to wersje delikatne, dla dzieci, dlatego należy zwiększyć ilość przypraw - szczególnie soli i pieprzu. Obie są pyszne, więc polecam.

Janina

Zadanych pytań: 159

17.03.2016 20:19

Nacieram fileta przyprawami z olejem i piekę w rękawie;))

Janina

Zadanych pytań: 159

17.03.2016 20:19

Nacieram fileta przyprawami z olejem i piekę w rękawie;))

asiatok

Zadanych pytań: 15

17.03.2016 22:16

śmiało mięsko może przeleżeć od czwartku w marynacie. Polecam przepis: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/375157/pieczona-piers-z-indyka-na-kanapki.html

Róża1

Zadanych pytań: 7

18.03.2016 00:31

po wyjęciu mięsa z marynaty , obtaczam je w musztardzie.

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.03.2016 10:25

zrobiłabym w ziołach a pózniej upiekła w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak