Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

darekkk

Zadanych pytań: 6

03.01.2016 12:03

Witam do czego dodać wino wytrawne bo mi zostało po świętach?

Odpowiedzi (36)

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

03.01.2016 15:53

Może wypić albo dodać do bigosu czy mięsa

Futka

Zadanych pytań: 2

03.01.2016 15:54

Można wykorzystać je do risotto, marynat lub podlania mięsa podczas smażenia :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

03.01.2016 15:58

Do suszonego mięsa

Gracer

Zadanych pytań: 124

03.01.2016 16:38

do pieczonego kurczaka czy też wieprzowiny lub dolej do kapusty ala bigos też smaczne będzie

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

03.01.2016 16:39

do dań mięsnych albo risotta

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

03.01.2016 16:52

Do duszenia mięs

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

03.01.2016 17:26

najlepsze do marynat

borgia

Zadanych pytań: 89

03.01.2016 17:38

Jeśli masz w planie zużyć je do celów czysto kuchennych - możesz po prostu zamrozić je w porcjach najwygodniejszych dla Ciebie. I wykorzystać wtedy, gdy będziesz miał do tego nastrój i odpowiednie mięso. Albo ryż. Bo możesz posłuchać co mówi Ada Gaba i zrobić risotto. Jeśli to czerwone mocno wytrawne wino to gorąco polecam Boeuf Bourguignon.

magda1976

Zadanych pytań: 1

03.01.2016 19:29

Do polędwiczki duszonej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

03.01.2016 19:30

do mięsa albo do deseru :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak