Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

darekkk

Zadanych pytań: 6

03.01.2016 12:03

Witam do czego dodać wino wytrawne bo mi zostało po świętach?

Odpowiedzi (36)

Klausia

Zadanych pytań: 251

04.01.2016 00:30

Posłodzić, dodać przypraw i zrobić grzańca.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

04.01.2016 01:27

To wino jest dobre do : marynat, sosów, gulaszu, polędwicy, pieczeni, kaczki, bigosu, sałatek owocowych, zrób grzańca.

mami93

Zadanych pytań: 2

04.01.2016 13:38

sos pomidorowy, wszelkiego rodzaju potrawki, szczególnie z czerwonego mięsa.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

04.01.2016 19:35

jak czerwone to do bigosu jest idealne

Habibi

Zadanych pytań: 690

05.01.2016 09:52

pytanie, czy ono jeszcze w ogóle nadaje się do czegoś... otwarte wino się utlenia i psuje, zwłaszcza po tylu dniach od świąt... nawet w lodówce...

Madzik239

Zadanych pytań: 15

05.01.2016 19:37

Czerwonym wytrawnym możesz podlać kaczuchę, dodać do marynaty, duszenia, czy też zrobić pyszny wytrawny bigos na czerwonym winie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak