Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

28.08.2014 07:50

Witam. Jakie macie sposoby, aby śliwki na powidła śliwkowe się nie przypalały?

Odpowiedzi (31)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

28.08.2014 09:58

mały ogień i czeste mieszanie

berys18

Zadanych pytań: 1434

28.08.2014 10:05

po prostu często mieszam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.08.2014 10:17

Nic się nie przypali jak będziemy stać przy garnku i będziemy mieszać

mysza75

Zadanych pytań: 96

28.08.2014 10:17

na małym ogniu smażę i mieszam często.

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

28.08.2014 10:42

mieszam cały czas, innego sposobu nie znam

Klausia

Zadanych pytań: 251

28.08.2014 10:47

Praktycznie stoję nad garnkiem i ciągle mieszam, robię to niewielkim grzaniu.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

28.08.2014 10:48

Ja często mieszam i smażę na niewielkim ogniu

gibli

Zadanych pytań: 20

28.08.2014 10:58

ja smażę w garnku z grubym dnem i ciągle mieszam, podobnie jak inni)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

28.08.2014 11:13

Chyba tylko mieszanie daje 100% gwarancji, że się nie przypalą. Ja mam do smażenia powideł dwa specjalne garnki: jeden taki wielki płaski rondel z lat 60-tych i drugi jeszcze starszy miedziany. Ten miedziany jest wielki, wygląda jak wielka miednica, więc tylko raz w nim smażyłam powidła, rzeczywiście chyba mniej przywierały, ale mieszać i tak było trzeba.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

28.08.2014 11:19

garnek z grubym dnem i częste mieszanie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak