Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lis

Zadanych pytań: 56

18.06.2017 23:29

Witam mam pytanie odnośnie pesto: Czy to muszę być orzechy piniowe czy może być zamiennik? Do czego dodajecie zielone pesto? Czy jest jakaś zasada jak je robić, w czym i jaką ma mieć konsystencję? Planuje zrobić a nigdy nie robiłam więc z stąd te pytania:)wszystkim dziękuję za odpowiedzi:)

Odpowiedzi (17)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

20.06.2017 08:31

zastąp innymi nic się nie stanie a podaje się je głównie z makaronem

Justi2401

Zadanych pytań: 10

20.06.2017 11:52

Orzechy piniowe zastępuję często nerkowcami, pestkami dyni, orzechami włoskimi. Zielone pesto zawsze podaję z makaronem, świeżo ugotowanym, niehartowanym zimną wodą, a miksuję zawsze w rozdrabniaczu od blendera :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

21.06.2017 20:46

Dodaje również do makaronu

Lis

Zadanych pytań: 56

24.06.2017 12:25

Dziękuje za odpowiedzi:)

Justyna Jussstiii

Zadanych pytań: 930

26.06.2017 17:09

Ja zamieniam innymi orzechami

Róża1

Zadanych pytań: 7

27.06.2017 08:37

też dodaję do makaronu , ale dziękuję za wszystkie fajne rady .

Klausia

Zadanych pytań: 251

27.06.2017 10:02

Mogą być inne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak