Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

23.12.2014 18:17

Witam. Potrzebuję pomocy. Mak przegotowałam z mlekiem, odcedziłam i przemieliłam dwa razy. Czy mogę taką masę zamrozić czy lepiej upiec drugi makowiec na święta?

Odpowiedzi (30)

Konczi

Zadanych pytań: 632

24.12.2014 12:38

zamroź :))

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

24.12.2014 14:53

Ja bym zamroziła

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.12.2014 17:54

Moi kochani zamroziłam :):) już nie miałam czasu żeby upiec następne ciacho :)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

24.12.2014 19:58

ja mrożę jak mam za dużo, potem po odmrożeniu dodaję troszkę kaszki mannej i mak jest zwarty

jasiek

Zadanych pytań: 1346

24.12.2014 21:48

lepiej od razu upiec

Iwusia

Zadanych pytań: 242

24.12.2014 23:40

ja bym upiekła :D makowca nigdy za wiele :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

25.12.2014 17:10

Możesz zamrozić ja tak robię :)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

26.12.2014 18:26

pewnie że można zamrozić

misia53

Zadanych pytań: 339

27.12.2014 13:05

śmiało możesz zamrozić

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

02.01.2015 16:19

możesz zamrozić, wszystko będzie z nią ok

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak