Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

06.04.2014 20:23

Właśnie PRZEGLĄDAŁAM PRZEPIS DO KTÓREGO JEST 32 KROKI- PRZEPIS NA CIASTO? CO O TYM MYŚLICIE?

Odpowiedzi (30)

Konczi

Zadanych pytań: 632

07.04.2014 09:32

:) przejrzałam przepisy z ciekawości i przyznam że ciasto z tyloma krokami jest świetne .. rozpisane jest bardzo czytelnie i prościutko - każdy laik będzie potrafił go przygotować :) chociaż i ja pewnie z tego przepisu z 10 kroków bym wyeliminowała .. ale to już wszystko w gestii użytkownika :)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

07.04.2014 09:48

Kochani DS pisał, że limity zdjęć do przepisów kpk wprowadzi :) Na FB ktoś zapytał właśnie na przykładzie surówki i zapytał wprost czy jak doda każdy składnik osobno to czy może dodawać tak fotki a DS odpisał, że nie bo to za proste. Więc myślę, że nawet jak ktoś doda aż tyle zdjęć to i tak podczas weryfikacji ma szanse na usunięcie tego przepisu i zabraniu mu punktów. Ja to tak odbieram ale mogę się mylić oczywiście.

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

07.04.2014 10:29

ja nie lubię takich długich przepisów, ale dla laika kuchennego może być bardzo pomocny.

Monia

Zadanych pytań: 7

07.04.2014 14:36

Wow, dużo... na pewno wymaga skupienia ;)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

07.04.2014 14:39

jeżeli przepis jest bardzo skomplikowany to przydatny jest taki szczegółowy opis poszczególnych kroków

Noruas

Zadanych pytań: 232

07.04.2014 16:33

tak, to wszystko zależy od skomplikowania, ale...jakbym miała robić ciasto i przeklikiwać 32 razy...nie...wybrałabym inny przepis.

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

07.04.2014 20:59

przepis fajny , każdy robi jak uważa ale tyle zdjęć to przesada

migotka28

Zadanych pytań: 20

07.04.2014 21:57

myśłę że gdy przepis jest złożony to fajnie jak to jest ładnie opisane,regulamine teraz tego nie zabrania a poza tym ktoś musiał się napracować i porobić zdjęcia

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

08.04.2014 05:07

Norweska- weź konkretnie dziewczyno powiedz o który przepis ci chodzi, to będzie można podjąć dyskusję na temat sensu 32 kroków do przepisu. Bo tak, to można teoretyzować nad sprawą w nieskończoność. Jak już szczekać na coś że złe- to może od razu konkretnie? Bo takie zaczynanie tematu, a potem umywanie rączek- "że ja nie, ja tylko pytam..." jest trochę dziecinne. A poza tym najlepiej patrzeć na swoje konto, a nie oceniać innych

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

15.06.2016 21:46

ktoś się mocno napracował

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak