Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

21.07.2014 20:23

Właśnie zerwałam orzechy na orzechówkę... ale chyba spóźniłam się z tydzień, są już twarde choć jeszcze w środku płynne. Jak sądzicie, rzeczywiście jest już a późno na zielone orzechy czy takie lekko twarde jeszcze mogą być?

Odpowiedzi (15)

kropeczka

Zadanych pytań: 0

25.07.2014 14:03

Ja z reguły zrywam owoce pod koniec czerwca. Słyszała, że najlepiej w okolicy imienin Jana :)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

25.07.2014 22:01

dostałam orzechowkę od znajomych niestety jak dla mnie za ostra

kuklik

Zadanych pytań: 604

28.07.2014 14:34

na orzechówkę staram się zrywać orzechy do 20 lipca najpóźniej

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

31.07.2014 09:24

ja używam miękkich, na twardych jeszcze nie robiłem

oskar

Zadanych pytań: 6

09.08.2014 10:35

dzięki twojemu pytaniu i ja wiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak