Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

08.09.2014 13:42

Wyczytałam ostatnio taka radę : aby liście z kapusty na gołąbki lepiej odchodziły, należy w miejsce wyciętego głąba wlać łyżkę, dwie oleju. Znacie ten sposób, sprawdza się ?

Odpowiedzi (55)

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.09.2014 14:30

nigdy nie słyszałam tego jeszcze ale watro wypróbować;)

dodi

Zadanych pytań: 256

08.09.2014 14:49

może warty wypróbowania?

kasiaw

Zadanych pytań: 470

08.09.2014 14:55

ja kiedyś coś takie słyszałam ale szczerze to nie próbowałam

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

08.09.2014 15:12

warto wypróbować

Stenka

Zadanych pytań: 467

08.09.2014 15:19

nie słyszałam o tym, ale to możliwe, może olej zmiękcza te grube liście

Gracer

Zadanych pytań: 124

08.09.2014 15:26

nie słyszałem ale ciekawe, ja wlewam wrzątek

stan2401

Zadanych pytań: 0

08.09.2014 15:27

dobrze wiedzieć dzięki za radę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

08.09.2014 15:34

nie słyszałam zawsze obkrawam w koło głąba i wkładam do wrzątku jak się zaparzą to też lekko odchodzą

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.09.2014 15:40

nie słyszałam o tym sposobie, ale człowiek uczy się całe życie. Musze wypróbować jak będę robić gołąbki

Norgiusz

Zadanych pytań: 930

08.09.2014 15:56

nie słyszałem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak