Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

08.09.2014 13:42

Wyczytałam ostatnio taka radę : aby liście z kapusty na gołąbki lepiej odchodziły, należy w miejsce wyciętego głąba wlać łyżkę, dwie oleju. Znacie ten sposób, sprawdza się ?

Odpowiedzi (55)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.09.2014 16:10

Pierwsze słyszę , nie przerabiałam tego jeszcze ,ale mi be problemu ładnie liście odchodzą

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.09.2014 16:19

Nie słyszałam o tym ale warto wypróbować

stokrotka

Zadanych pytań: 120

08.09.2014 16:54

ciekawe, ale chyba warto wypróbować

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

08.09.2014 17:12

jak dla mnie to nie działa

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

08.09.2014 17:35

Ja do gotującej się wody na kapustę wlewam trochę oleju i liście się ładnie oddzielają:)

inka2012

Zadanych pytań: 3

08.09.2014 17:58

nie słyszałam o taki sposobie

Ola1984

Zadanych pytań: 295

08.09.2014 18:39

Stosuję ten patent ok dobrych paru lat :)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

08.09.2014 18:47

nie słyszałam o takim sposobie, ja zawsze nacinam nożem dookoła głąba i podczas gotowania liście same odchodzą

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

08.09.2014 19:19

muszę wypróbować przy okazji

gosia1988

Zadanych pytań: 526

08.09.2014 19:53

muszę wypróbować przy najbliższej okazji robienia gołąbków :) nie słyszałam jeszcze o tym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak