Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

22.07.2014 15:03

Wysiałam dwa opakowania zielonej fasolki. Ilość strączków mnie przeraziła. Co proponujecie z nich zrobić? Interesują mnie głównie "zimowe zapasy".

Odpowiedzi (12)

Mniam

Zadanych pytań: 87

23.07.2014 09:14

Fasolkę robię do słoików. Lekko obgotowuję i zalewam. Przed podaniem wrzucam na gorącą wodę i zagotowuję. Zimą do obiadu jak znalazł. Mi smakuje tak jak świeża :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.07.2014 21:46

obcinam końcówki , płuczę i wkładam do słoików zalewam zalewą podobnie jak ogórki kiszone czyli zimna woda z solą kamienną zakręcam i pasteryzuję ok.1 godz.może odrobinę dłużej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak