Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

18.12.2014 13:11

wywar z gotowania suszonych grzybów zamrażam w woreczkach do lodu, potem mam do zupy, sosu...

Najlepsze odpowiedzi (3)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.12.2014 13:33

też tak czasami robię ale przeważnie zużywam na bieżąco

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

18.12.2014 14:26

Ja zużywam na bieżąco, ale to bardzo dobry pomysł

Ola1young

Zadanych pytań: 7

18.12.2014 13:53

my zużywamy przewaznie na bieżąco ,nie mrozimy wywarów

Odpowiedzi (41)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

18.12.2014 13:59

bardzo dobry pomysł

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

18.12.2014 14:10

i do sosu jak znalazł do kaszy z gulaszem

Janina

Zadanych pytań: 159

18.12.2014 14:11

Dobry pomysł, ja wykorzystuję raczej na bieżąco;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.12.2014 14:16

Tak ja wiedziałam o tym , jak mi zostaje to tak robię

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.12.2014 14:30

Super pomysł

Renata9

Zadanych pytań: 329

18.12.2014 14:50

bardzo dobry pomysł, na pewno z niego skorzystam

idealme

Zadanych pytań: 62

18.12.2014 15:21

super pomysł, ja niestety zawsze zuzywam na bieząco :)

aginaa

Zadanych pytań: 700

18.12.2014 15:50

fajny pomysl

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

18.12.2014 16:04

super pomysł

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.12.2014 16:44

też tak robię jak gotuję grzyby do pierogów swiątecznych;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak