Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

18.12.2014 13:11

wywar z gotowania suszonych grzybów zamrażam w woreczkach do lodu, potem mam do zupy, sosu...

Odpowiedzi (41)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

19.12.2014 09:35

podoba mi sie ten pomysł

erym

Zadanych pytań: 24

19.12.2014 09:38

dobrze wymyslone....

Mniam

Zadanych pytań: 87

19.12.2014 11:31

Dziękuję za tak cenny pomysł !

misia53

Zadanych pytań: 339

19.12.2014 11:52

ja mam zawsze brak miejsca w zamrażarce, tak chomikuję......

wyattearp

Zadanych pytań: 102

19.12.2014 12:16

pewnie nic się nie zmarnuje

Ola1984

Zadanych pytań: 295

19.12.2014 13:08

Robię podobnie z rosołem, wodę z grzybów najczęściej używam na bieżąco.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

19.12.2014 14:58

dobry pomysł

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

19.12.2014 17:42

ekonomicznie, ja tak nie robię

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

19.12.2014 19:23

fajny pomysł

gosia561

Zadanych pytań: 1389

20.12.2014 12:57

zrobię tak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak